FREEMAN. yoga is een kleine studio in een karakteristieke oude meisjesschool in hartje Amsterdam. Een rustpunt midden in de stad, met hoge plafonds, prachtig licht en zachte energie. 

 

ONZE LESSEN & intensives

  • Eén keer per week is er les: elke woensdag van 19:00 - 20:30 uur. Je bent welkom vanaf 18:45 uur. Aanmelden hoeft niet, maar wel fijn als je op tijd komt. Na de zomer start misschien een les op de maandagavond. 
  • Elke eerste zondag van de maand is er een Zondagintensive, waarin we elke keer een ander thema onderzoeken. Denk aan Meditatief schrijvenBroga: ontspannen met de mannen, maar ook aan een meditatiehealing of het uitdiepen van een houding of een energiecentrum. 

 

voor wie

FREEMAN. YOGA geeft transformatieve yoga: een zachte, meditatieve vorm die de uitgangspunten van hatha yoga, raja yoga en Een Cursus In Wonderen combineert. We blijven langer in houdingen, zodat we goed kunnen gronden, diep kunnen ontspannen en zo de ruimte kunnen geven aan wat we voelen. Om ons meer en meer te verbinden met innerlijke stilte, de ruimte voorbij gedachten, het veld van waaruit alles mogelijk is. Hoe ver je in een houding komt, is dus volkomen oninteressant. Dat maakt deze vorm van yoga geschikt voor iedereen. Omdat ik het belangrijk vind om ieder de aandacht te geven die hij verdient, is per les ruimte voor maximaal 6 leerlingen. 

 

HOE DUUR

  • Proefles: € 10
  • Losse yogales: € 15
  • 10-rittenkaart: € 135
  • Privélessen op aanvraag

 

 


Bedford has helped accomplish over 200 of its partners’ major conservation goals. They inspire everyone to care for the planet.
— John Smith, Nature Conservancy Magazine

daarnaast ben ik hier (soms) te vinden.

Af en toe verzorg ik gastlessen voor Yogacentrum Sai MithraLive Yoga en Yogalesje.nl. Deze zomer ben ik te vinden op festivals, waaronder Yoganacht en Nerderlands. Op de hoogte blijven? De Facebook Page is waar het gebeurt.

FREEMAN. YOGA geeft een zachte, meditatieve vorm van yoga.

 

We blijven langer in houdingen en doen ze met aandacht, zodat we goed gronden en diep ontspannen. Dat geeft je de kans om je gedachtepatronen te observeren, te voelen wat je voelt en je te verbinden met stilte. Hoe ver je in een houding komt, is dus volkomen oninteressant. Ervaring is niet nodig. Lenig zijn ook niet.

FREEMAN. YOGA is een kleine studio in een karakteristieke oude meisjesschool in hartje Amsterdam. Een rustpunt midden in de Jordaan, met hoge plafonds, prachtig licht en zachte energie. Per les is ruimte voor maximaal 6 leerlingen, zodat ieder de aandacht krijgt die hij verdient.

 

Lessen

Eén keer per week is er les: elke woensdag van 19:00 - 20:30 uur. Je bent welkom vanaf 18:45 uur. Aanmelden kan via het evenement op de Facebook-pagina. Na de zomer start misschien een les op de maandagavond. Kom gerust een keer proberen. 

  • Proefles: € 10
  • Losse les: € 15
  • 10-lessenkaart: € 125

zondagintensives

Elke eerste zondag van de maand is er een Zondagintensive, waarin we elke keer een ander thema onderzoeken. Denk aan: 

of het uitdiepen van een houding of een energiecentrum. 


We all need to get out of our minds at least once a day. By going out of our minds we quickly come to our senses.
— Allan Watts